Hoe werkt het?

       
Meld je hieronder aan. Enkel jouw e-mailadres, geboortedatum en gebruikersnaam verplicht om te starten. We controleren de identiteit en leeftijd van elke nieuwe gebruiker.
Die controle verloopt via een beveiligde procedure.
Onze moderatoren controleren het door jou bezorgde leeftijdsbewijs.
Na controle worden de door jou bezorgde gegevens onmiddellijk en permanent verwijderd.
Jij bepaalt zelf welke gegevens je met andere gebruikers deelt. Ofwel laat je de invulvelden leeg, ofwel pas je de zichtbaarheid aan via je account.

 

Nieuw account aanmaken

Inschrijven met e-mailadres

Na het invullen en verzenden van dit registratieformulier ontvang je een bevestigingsmail. In die bevestigingsmail vind je een persoonlijke link om jouw leeftijd te controleren.

Een geldig e-mailadres. Alle e-mails van het systeem worden naar dit adres gestuurd. Het e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt. Het wordt alleen gebruikt als u een nieuw wachtwoord aanvraagt of als u per e-mail op de hoogte gehouden wilt worden van nieuws of mededelingen.
Heb je al een account? Inloggen
Profiel

Naam en profielafbeelding

*
Upload vereisten
Upload vereisten

Locatie

Adres
Wanneer je deze optie aanvinkt, kunnen andere gebruikers jouw profiel op de interactieve kaart zien.
Opgelet: Jouw locatie wordt vrij nauwkeurig weergegeven op deze kaart.

Omschrijving

Lidmaatschap van een vereniging

Organisatie

Ben je lid van een (jongeren)organisatie? Dan kan je jouw organisatie hier toevoegen zodat deze op jouw profiel wordt weergegeven.
Kan je jouw organisatie niet vinden? Dan heeft jouw organisatie nog geen samenwerking met ons. Laat een verantwoordelijke ons contacteren via contact@toeterniettoe.be.