Roadmap

Dit platform is er voor én door jongeren. Jij kunt mee nadenken over aanpassingen, verbeteringen en uitbreidingen van dit platform. Je kunt jouw idee insturen via dit online formulier.

Hieronder vind je de ontvangen ideeën om het jongerenplatform uit te breiden of te verbeteren. Stem en/of reageer op de ideeën om ze verder uit te werken.

Actuele en overzichtelijkere gebruikershandleiding

26 mrt 2021 •
Toeterniettoe
De huidige handleiding dateert van de lancering van het jongerenplatform (maart 2020). Bepaalde informatie is verouderd of ontbreekt. Daarom plannen we een inhoudelijke update van de gebruikershandleiding. Ook de structuur van de handleiding willen we optimaliseren.

Web app voor Toeterniettoe.be voorzien

26 mrt 2021 •
Toeterniettoe
Voorzien van 'Progressive Web App (PWA)' voor het Toeterniettoe.be jongerenplatform. Progressive Web Apps (PWA) zijn gebouwd en verbeterd met moderne API's om verbeterde mogelijkheden, betrouwbaarheid en installatiebaarheid te bieden en tegelijkertijd iedereen te bereiken, waar dan ook, op elk apparaat met één codebase.

Link naar sociale media toevoegen aan profiel

26 mrt 2021 •
Toeterniettoe
Mogelijkheid om link naar sociale media accounts te voorzien op het profiel. Mogelijke sociale media: YouTube, Instagram, Facebook, TikTok, Twitter, Skype, Snapchat, ....

Foto-album voorzien op profiel

26 mrt 2021 •
Toeterniettoe
Elk profiel voorzien van de mogelijkheid om meerdere foto's toe te voegen in een foto-album.

Privacy-instelling op veldniveau i.p.v. veldengroep

26 mrt 2021 •
Toeterniettoe
De huidige privacy-instellingen worden ingesteld per veldengroep. We willen de privacy-instellingen aanpassen zodat die voor elk afzonderlijk veld kunnen worden aangepast.

Meerdere afbeeldingen aan post toevoegen

26 mrt 2021 •
Toeterniettoe
Mogelijkheid voorzien om meerdere afbeeldingen toe te voegen aan een bericht ('post') op het jongerenplatform; zowel op de startpagina, in groepen als het eigen profiel.

Multi-Factor Authentication voorzien

26 mrt 2021 •
Toeterniettoe
Multi-Factor Authentication (MFA) voorzien om accounts extra te beveiligen. Standaardinstelling voor moderatoren en beheerders. Optioneel voor andere leden van het jongerenplatform. Meest courante providers van MFA voorzien.