Nieuw bij Toeterniettoe?

image description

Die eerste stap... Het is vaak een grote drempel waar je over moet, zeker als je nog niet uit de kast bent. We zijn er natuurlijk om je te helpen!

Onthaalgesprek

Wil je kennismaken met Toeterniettoe en/of je verhaal kwijt aan iemand, in alle discretie? Stuur ons een bericht om af te spreken. Jij komt naar ons, of wij naar jou. We brengen ook enkele infofolders mee waarin je thuis rustig kunt bladeren. Zin in zo'n babbel? Stuur een mail naar onthaal@toeterniettoe.be of vul onderstaand formulier in.

Intromoment

Een uurtje voor de start van sommige activiteiten voorzien we een intromoment. We spreken dan af met alle nieuwe mensen om samen iets te drinken en kennis te maken. Zo ken je tegen de start van de activiteit toch al enkele deelnemers. Bij elke activiteit vermelden we of we zo'n intromoment voorzien. We houden je daarvan ook op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Nieuwelingenmoment

Wil je met andere jongeren die nieuw zijn bij Toeterniettoe samenkomen om kennis te maken? Dat kan door ons een mailtje te sturen naar onthaal@toeterniettoe.be of het onderstaande formulier in te vullen. Nadat we enkele jongeren hebben, spreken we af om eens samen te komen. Dat kan trouwen discreet via ons ledenplatform; je hoeft je mailadres dus niet door te geven aan anderen.

Stuur ons een bericht