image description

Zelfs zonder er een cent voor te betalen, kan je Toeterniettoe steunen door lid te worden. Want met hoe meer we zijn, hoe beter en leuker!

Iedereen t.e.m. 30 jaar kan gratis lid worden. Het enige wat je moet doen is een gebruikersaccount aanmaken. Ben je 30 jaar of jonger? Na controle van jouw aanmelding activeren we jouw jongerenaccount. Daarmee kan je info-items en projecten toevoegen aan de website, een persoonlijk profiel aanmaken én dat van andere jongeren bekijken. Het ledenplatform met profielen is nog in ontwikkeling; we verwachten het klaar te hebben rond de zomer. Met een jongerenaccount krijg je bovendien altijd en automatisch gratis verzending in onze webwinkel en ben je als deelnemer aan onze activiteiten verzekerd voor ongevallen.

Wil je Toeterniettoe een financieel duwtje in de rug steken én er zelf nog profijt uithalen ook? Voor amper 10 euro per jaar krijg je dezelfde voordelen als gratis leden, aangevuld met een Toeterniettoe-çavariapas en korting op onze activiteiten. Jongeren met een Oudenaardse Kansenpas of Vrijetijdspas Geraardsbergen kunnen een korting aanvragen via onthaal@toeterniettoe.be.

Ben je ouder dan 30 jaar en wil je Toeterniettoe steunen? Geef ons een seintje via het contactformulier of onthaal@toeterniettoe.be.

Gratis € 0,00 tot je 31e verjaardag1
 • Account op Toeterniettoe.be
 • Projecten, informatie en reacties toevoegen
 • Toegang tot online ledenplatform (zomer 2017)
 • Verzekerd tijdens activiteiten
 • Gratis verzending in onze webwinkel
ACCOUNT AANMAKEN
Betalend € 10,00 per jaar2
 • Account op Toeterniettoe.be
 • Projecten, informatie en reacties toevoegen
 • Toegang tot online ledenplatform (zomer 2017)
 • Verzekerd tijdens activiteiten
 • Gratis verzending in onze webwinkel
 • + Korting op activiteiten
 • + Toeterniettoe-çavariapas
INSCHRIJVEN

1 Toeterniettoe is voor en door jongeren t.e.m. 30 jaar. Op je 31e verjaardag wordt jouw lidmaatschap automatisch stopgezet. Je gebruikersaccount op Toeterniettoe.be blijft behouden, maar je hebt geen toegang meer tot het ledenplatform. 2 Indien je lid wordt tussen 1 januari en 31 augustus is jouw çavariapas (en Toeterniettoe-lidmaatschap) geldig t.e.m. 31 december van hetzelfde jaar. Word je lid tussen 1 september en 31 december, dan blijft jouw çavariapas geldig t.e.m. 31 december van het volgende jaar.

image description

Vragen over onze lidmaatschappen?

 • Hoe krijg ik korting met mijn kansen- of vrijetijdspas?

  Toeterniettoe geeft momenteel enkel korting aan houders van een Oudenaardse Kansenpas (OK-pas) of Vrijetijdspas Geraardsbergen.

  Lidgeld

  Om de korting op het jaarlijkse lidgeld te krijgen, stuur je een mail naar administratie@toeterniettoe.be met je volledige naam, adres, geboortedatum, gender, en een scan of foto van de voor- en achterzijde van je kansen- of vrijetijdspas. Je kan ook een kopie opsturen met je gegevens naar Toeterniettoe, Engelsenlaan 136, 9600 Ronse. Na ontvangst en controle van jouw gegevens, sturen we je een e-mail of brief met de betaalgegevens.

  Activiteiten

  Ben je lid van Toeterniettoe en heb je bij de inschrijving een korting met je kansen- of vrijetijdspas aangevraagd? Dan weten we dat je zo'n pas hebt en zullen we spontaan het goedkoopste tarief hanteren. Je betaalt dus ofwel het tarief voor leden, ofwel het tarief dat bij je kansen- of vrijetijdspas hoort. Opgelet: vergeet je Toeterniettoe-çavariapas niet mee te brengen!

  Ben je geen lid of heb je jouw kansen- of vrijetijdspas niet gebruikt bij je inschrijving? Breng je pas dan zeker mee naar de activiteit; enkel op vertoon van een geldige Oudenaardse Kansenpas of Vrijetijdspas Geraardsbergen kunnen we een korting geven.

  Heb je nog vragen over het gebruik van je kansen- of vrijetijdspas bij Toeterniettoe? Geef ons een seintje via administratie@toeterniettoe.be.

 • Krijg ik korting met mijn kansen- of vrijetijdspas?

  Dat is afhankelijk van de gemeente die jouw kansen- of vrijetijdspas heeft uitgegeven. Toeterniettoe werkt momenteel enkel samen met Oudenaarde en Geraardsbergen om een korting toe te kennen op het lidgeld en de activiteiten. Heb je een Oudenaardse Kansenpas (OK-pas) of Vrijetijdspas Geraardsbergen, dan betaal je 25% van het jaarlijkse lidgeld, ofwel 2,50 i.p.v. 10 euro.
  Het tarief voor activiteiten is afhankelijk van de voorziene duur en het pastype. Je vindt het juiste deelnametarief in onze activiteitenkalender.