Over ons

image description

Toeterniettoe is een vereniging voor en door jongeren t.e.m. 30 jaar in de Vlaamse Ardennen die werkt rond gender- en seksuele diversiteit. Huh, wat? We zijn er voor jongeren die zichzelf holebi (homo, lesbisch of bi) voelen en/of benoemen, die vinden dat ze in het verkeerde lichaam zijn geboren, die nog over al die zaken twijfelen of gewoon open-minded zijn en nieuwe vrienden willen maken. 't Gaat trouwens niet over hoe je jezelf benoemt of gedraagt; wél om wie je bent. In onze groep is iedereen welkom, want we kunnen veel van elkaar leren! Over coming-out, coming-in, veilig (en lekker) vrijen, je eerst lief enzoverder.

Wat doen wij?

Onthaal

Wil je kennismaken met Toeterniettoe? Heb je nood aan een babbel? We maken graag tijd voor een persoonlijke kennismakingsbabbel.

Activiteiten

Andere jongeren leren kennen? Kom naar een van onze activiteiten, of steek zelf de handen uit de mouwen en organiseer zelf een activiteit.

Vorming

Je wilt een vorming organiseren rond seksuele diversiteit en genderdiversiteit op school of in de jeugdbeweging? Ons vormingsteam staat voor je klaar!

Projecten

Heb je een idee om seksuele diversiteit en genderdiversiteit zichtbaar(der) te maken in je regio? Lanceer jouw idee op onze site en vind projectdeelnemers.

Word lid van Toeterniettoe

Gratis of betalend

Door een account aan te maken op onze website word je gratis lid van Toeterniettoe. Na controle van jouw gegevens activeren we jouw jongerenaccount; daarmee kan je info-items en projecten toevoegen aan de website en vanaf deze zomer ook een profiel aanmaken en dat van anderen bekijken.

Verzekering

Alle leden zijn verzekerd voor ongevallen tijdens onze activiteiten en de heen- en terugweg. Je kan ook een persoon die we moeten contacteren bij ongeval registreren in jouw persoonlijke account.

Çavariapas

Voor amper 10 euro per jaar krijg je een Toeterniettoe-çavariapas. Daarmee krijg je voordelen bij verschillende holebifuiven, party's, shops én natuurlijk op onze eigen activiteiten!