Toeterniettoe start met de ontwikkeling van een online scholenvorming

Toeterniettoe • 7 november 2020

Toeterniettoe start met de ontwikkeling van een online vormingsaanbod voor het secundair onderwijs. De organisatie wil op die manier scholen blijven ondersteunen in het bespreekbaar maken van seksuele diversiteit en genderdiversiteit. De jongerenorganisatie verwacht dat de vorming in het voorjaar 2021 beschikbaar zal zijn.

Vrijwilligers van de jongerenvereniging Toeterniettoe begeleiden al ruim 14 jaar vormingen rond seksuele diversiteit en genderdiversiteit in het secundair onderwijs. Tot begin dit jaar gebeurde dat in de klas, maar de lockdown en het verplichte afstandsonderwijs brachten daar verandering in.

Toeterniettoe werkt nu aan een online alternatief en wil dat in het voorjaar 2021 al klaar hebben. Om het project te realiseren zoekt de organisatie momenteel nog nieuwe vormingsvrijwilligers, een of meerdere scholen die de online vorming mee willen testen en extra financiële middelen.

Wie interesse heeft om aan dit project deel te nemen, kan mailen naar vorming@toeterniettoe.be of een bericht sturen via de Facebook-pagina.