Word regiocoördinator bij Toeterniettoe!

image description
image description

Word regiocoördinator bij Toeterniettoe!

Toeterniettoe is een organisatie voor en door jongeren t.e.m. 30 jaar in de Vlaamse Ardennen. Om onze zichtbaarheid en aanwezigheid in de Vlaamse Ardennen te verhogen, zoeken we drie regiocoördinatoren.

De Vlaamse Ardennen telt 17 gemeenten en meer dan 48 000 jongeren tussen 10 en 30 jaar. Statistisch gezien voelen en/of benoemen 1 440 tot 3 840 (3 à 8%) van deze jongeren zich homo, lesbisch of biseksueel. Omdat Toeterniettoe er voor elke jongere wil zijn, gaan we op zoek naar drie regiocoördinatoren.

Wat doet zo'n regiocoördinator?

Als regiocoördinator neem je verantwoordelijkheid over de dagelijkse werking binnen een van de drie regio's: Ronse - Oudenaarde, Zottegem - Herzele of Brakel - Geraardsbergen. Je zorgt voor een optimaal verloop en neemt daarom regelmatig actief deel aan overlegmomenten met de algemeen coördinator, andere regiocoördinatoren en/of teamverantwoordelijken. Je volgt de teams onthaal, activiteiten en vorming op qua aanbod en werking binnen jouw regio. Je volgt ook diverse werkgroepen en adviescommissies op. Als lid van het dagelijks bestuur adviseer je de raad van bestuur.

Je bewaakt de missie, visie en waarden van Toeterniettoe. Jaarlijks stel je een actieplan op voor jouw regio, in overleg met de teamverantwoordelijken. Samen met de teamverantwoordelijken zorg je voor de uitvoering van jouw actieplan. Je gaat daarvoor op zoek naar strategische samenwerkingen en projecten binnen jouw regio.

Je volgt de dagelijkse financiën van jouw regio op en legt daarover verantwoording af. Doordat je meewerkt aan de opmaak van de begroting, weet je perfect over welk budget jouw regio beschikt. Je zoekt bovendien nieuwe financieringsmogelijkheden binnen jouw regio.

Tenslotte zorg je er mee voor dat Toeterniettoe vertegenwoordigd is in lokale en bovenlokale overlegstructuren. Je bent een aanspreekpunt voor onze koepel- en partnerorganisaties en voor de lokale overheden.

Toeterniettoe in jouw regio uitbouwen en vertegenwoordigen?

Heb je na het lezen van bovenstaande tekst goesting gekregen in deze nieuwe vrijwilligersfunctie? Bekijk nog even de vacatures en stuur een mail naar vrijwilliger@toeterniettoe, vul het online formulier in of bel 055 580 155.

Je kunt je ook inschrijven voor een van de kennismakingsmomenten van 20 november t.e.m. 1 december. Klik hier en kies een datum en tijdstip van jouw keuze.