Toeterniettoe steunen? Doe een gift!

image description
image description

Toeterniettoe steunen? Doe een gift!

Wil jij Toeterniettoe een financieel duwtje in de rug geven? Vind je het ook belangrijk wat Toeterniettoe voor jongeren in jouw regio doet? Twijfel dan niet en doe een gift om de werking van Toeterniettoe te steunen.

De werking van Toeterniettoe is vandaag erg afhankelijk van subsidies van de lokale overheid. Die subsidies zijn onvoldoende om te investeren in nieuwe projecten, promotie en de algemene werking. Jij kunt ons helpen met een gift. Je kiest zelf het bedrag waarmee je Toeterniettoe wilt steunen en of je al bedanking een çavariapas (en de tientallen bijhorende kortingen) wilt ontvangen of niet. Je gift kan je online betalen via Bancontact of kredietkaart of via klassieke bankoverschrijving.

Wil je Toeterniettoe structureel steunen? Ook dat kan: via een maandelijkse gift steun je de werking van Toeterniettoe met een bedrag naar keuze. Je maandelijkse gift kan je betalen via bankoverschrijving, al dan niet via een doorlopende opdracht bij je bank. Afhankelijk van het aantal geïnteresseerden, voegen we in de toekomst ook de mogelijkheid om via Europese domiciliëring te betalen toe.

 

Wat doen we met jouw gift?

Jouw gift is een aanvulling op de subsidies die we ontvangen van de lokale overheid en andere beperkte inkomsten van onze werking. Jouw gift dient in de eerste plaats om nieuwe projecten en promotie- en sensibiliseringscampagnes te kunnen opstarten. De kern werkt momenteel aan een langetermijnplan voor de periode 2018-2020. Om de visie van dat plan te realiseren, hebben we extra middelen nodig. Minstens eenmaal per jaar informeren we je over onze fondsenwerving en hoe giften concreet werden besteed.

Geen fiscaal voordeel

In tegenstelling tot grote organisaties zoals Wel Jong Niet Hetero en çavaria, kan Toeterniettoe geen fiscale attesten afleveren die een belastingvermindering in de personenbelasting opleveren. Toeterniettoe voldoet als regionale organisatie niet aan de toelatingsvoorwaarden van het Ministerie van Financiën. We hopen alvast dat dat jou niet tegenhoudt om ons financieel te steunen.

Wil je meer informatie over hoe je ons kunt steunen? Geef ons een seintje via coordinatie@toeterniettoe.be.
Heb je een vraag over de eenmalige of maandelijkse gift die je hebt betaald, dan contacteer je ons best via administratie@toeterniettoe.be.