Nieuws

image description

Toeterniettoe zoekt algemeen coördinator

Als algemeen coördinator draag je de eindverantwoordelijkheid over de dagelijkse werking van Toeterniettoe. Je zorgt voor een optimaal verloop en organiseert daarvoor regelmatig overlegmomenten met de regiocoördinatoren en/of teamverantwoordelijken. Je volgt de teams communicatie, projecten en vrijwilligersbeleid op en enkele werkgroepen en adviescommissies. 

Verder lezen

Kernvrijwilliger bij Toeterniettoe?

Wil jij mee de toekomst van Toeterniettoe uitstippelen? Wil je voor LHBTQ-jongeren in jouw regio een veilige omgeving creëren? Wil je Toeterniettoe en haar doelgroep vertegenwoordigen op lokaal en/of nationaal niveau? Dan ben jij een van de kernvrijwilligers die we zoeken!

Verder lezen

Jouw privacy bij Toeterniettoe?

Je vult een online formulier in, bestelt iets in onze website of stuurt ons een bericht via Messenger? In elk van die gevallen verwerken we persoonsgegevens over jou. Heb je jezelf ooit al de vraag gesteld waarvoor we die gegevens vragen, wat we ermee doen en hoe veilig ze bij ons zijn? In dit artikel geven we je daarover meer informatie.

Verder lezen

Bedankt!

Sinds 2017 steekt Toeterniettoe in een nieuw jasje, we bereikten honderden leerlingen met scholenvorming en gaven inspiratie tot een grootschalig onderzoeksproject rond relationele en seksuele voorlichting. In 2017 voegden we een anonieme chat en WhatsApp toe aan onze contactmogelijkheden. Met de steun van Cera konden we laptops en een beamer aankopen voor ons vormingsteam. Het zijn slechts enkele realisaties waar we trots op zijn en iedereen voor willen bedanken.

Verder lezen