Maandelijkse gift

image description

Wil je Toeterniettoe op een vaste basis steunen? Kies dan voor een maandelijkse gift. Je kunt ons dit melden via onderstaand formulier, waarna we je via e-mail informeren over hoe jouw maandelijkse gift kunt betalen.

Je kunt jouw gift momenteel betalen via een manuele bankoverschrijving of een doorlopende opdracht (informeer hierover bij je bank). Afhankelijk van het aantal personen die op het formulier aanduiden dat ze via Europese domiciliëring zouden willen betalen, zullen we deze betaaloptie al dan niet toevoegen in de toekomst. Betalingen via PayPal zijn ook mogelijk.

Gegevens met een * zijn verplicht in te vullen.

Opgelet!
Toeterniettoe kan geen fiscale attesten afleveren voor giften. Dat betekent dat jouw gift aan Toeterniettoe geen fiscaal voordeel in de vorm van een belastingvermindering oplevert.
Je kunt een einddatum voor jouw maandelijkse giften doorgeven, zodat we weten tot wanneer je ons wilt steunen. Het is niet verplicht om een einddatum te vermelden en je kunt jouw maandelijks gift eender wanneer stopzetten.
Momenteel zijn enkel betalingen die je zelf manueel uitvoert (al dan niet via doorlopende opdracht aan je bank) mogelijk. Afhankelijk van het aantal personen die aangeven via Europese domiciliëring te willen betalen, kan deze optie in de toekomst worden toegevoegd.

Vanaf het moment dat jouw giften binnen hetzelfde kalenderjaar samen 10 euro bedragen, kan je een çavariapas ontvangen. Deze çavariapas wordt aangevraagd bij het begin van de maand die volgt op maand waarin de som van jouw giften (binnen hetzelfde kalenderjaar) 10 euro bedraagt. Een çavariapas is geldig t.e.m. 31 december wanneer jouw giften samen 10 euro bedragen vóór 1 september. Wanneer jouw giften samen 10 euro bedragen na 1 september is je çavariapas geldig t.e.m. 31 december van het volgende kalenderjaar. Door een çavariapas aan te vragen stem je ermee in dat we jouw gegevens (voornaam, naam, gender en geboortedatum) doorgeven aan çavaria voor het aanmaken en beheren van jouw çavariapas.

Vragen over giften?

  • Wat gebeurt er met mijn gift?

    Jouw gift is belangrijk om te kunnen blijven investeren in onze werking, promotie, nieuwe projecten, ... en vormt een aanvulling op de subsidies die we ontvangen van de lokale overheid.

  • Hoe kan ik Toeterniettoe maandelijks steunen?

    Je kunt jouw maandelijkse gift melden via dit formulier. Momenteel is het enkel mogelijk om je gift te betalen via bankoverschrijving, al dan niet via een doorlopende opdracht (informeer hierover bij je bank). Wil je in de toekomst via Europese domiciliëring betalen, duid dit dan ook op het online formulier. Op basis van het aantal personen die deze betaaloptie willen, zullen we deze op termijn toevoegen.

  • Krijg ik een fiscaal attest voor mijn gift?

    Neen, Toeterniettoe kan helaas geen fiscale attesten afleveren voor giften. Toeterniettoe voldoet niet aan de voorwaarden om deze toelating te krijgen van het Ministerie van Financiën. Jouw gift aan Toeterniettoe levert dus geen fiscaal voordeel op in de vorm van een belastingvermindering.