Steun Toeterniettoe met een gift

image description

Toeterniettoe is een organisatie voor en door LHBTQ-jongeren t.e.m. 30 jaar in de Vlaamse Ardennen. We werken aan het welzijn van holebi- en transgenderjongeren via onthaal, ontmoeting, vorming, informatie en projecten. De werking van Toeterniettoe is vandaag erg afhankelijk van subsidies van de lokale overheid. Die subsidies zijn onvoldoende om nieuwe projecten, promotiemateriaal en investeringen op te starten. Jij kunt ons een extra duwtje in de rug geven door ons financieel te steunen. Je kiest zelf het bedrag van je gift en of je een çavariapas wilt ontvangen of niet. Je kunt ons ook structureel steunen door maandelijks een bedrag te storten.

Opgelet!
Toeterniettoe kan geen fiscale attesten afleveren voor giften. Dat betekent dat jouw gift aan Toeterniettoe geen fiscaal voordeel in de vorm van een belastingvermindering oplevert.

Kies zelf je gift

Gift met çavariapas

Kies zelf het bedrag (vanaf 10 euro) waarmee je Toeterniettoe steunt en ontvang een çavariapas als bedanking. Je kunt je gift via Bancontact, kredietkaart of overschrijving betalen.

Gift zonder çavariapas

Kies zelf het bedrag waarmee je Toeterniettoe steunt. Je kunt je gift via Bancontact, kredietkaart of overschrijving betalen.

Maandelijkse gift

Wil je Toeterniettoe maandelijks steunen voor een bedrag naar keuze? Meld het ons en we informeren je hoe je jouw maandelijkse betaling uitvoert.

Vragen over giften?

  • Wat gebeurt er met mijn gift?

    Jouw gift is belangrijk om te kunnen blijven investeren in onze werking, promotie, nieuwe projecten, ... en vormt een aanvulling op de subsidies die we ontvangen van de lokale overheid.

  • Hoe kan ik Toeterniettoe maandelijks steunen?

    Je kunt jouw maandelijkse gift melden via dit formulier. Momenteel is het enkel mogelijk om je gift te betalen via bankoverschrijving, al dan niet via een doorlopende opdracht (informeer hierover bij je bank). Wil je in de toekomst via Europese domiciliëring betalen, duid dit dan ook op het online formulier. Op basis van het aantal personen die deze betaaloptie willen, zullen we deze op termijn toevoegen.

  • Krijg ik een fiscaal attest voor mijn gift?

    Neen, Toeterniettoe kan helaas geen fiscale attesten afleveren voor giften. Toeterniettoe voldoet niet aan de voorwaarden om deze toelating te krijgen van het Ministerie van Financiën. Jouw gift aan Toeterniettoe levert dus geen fiscaal voordeel op in de vorm van een belastingvermindering.