Account en profiel instellen

Wanneer je in de navigatiebalk op je profielafbeelding klikt, krijg je het gebruikersmenu te zien

  • Uitnodigingen: hier kan je de uitnodigingen voor evenementen en groepen raadplegen die je hebt verzonden of ontvangen.
  • Mijn profiel: je profielpagina bekijken.
  • Mijn evenementen: de evenementen die je hebt aangemaakt of waarvoor je je hebt ingeschreven bekijken.
  • Mijn onderwerpen: de onderwerpen ('topics') die je hebt aangemaakt bekijken.
  • Mijn groepen: de groepen die je hebt aangemaakt of waarvan je lid bent bekijken.
  • Volgend: hier kan je de inhoud en gebruikers raadplegen die je volgt.
  • Instellingen: jouw accountinstellingen zoals gebruikersnaam, e-mailadres, wachtwoord, communicatievoorkeuren.
  • Profiel bewerken: jouw profielinstellingen zoals nickname, voornaam, naam, omschrijving, ...
  • Uitloggen: afmelden van het webplatform.

Je kunt je profiel ook bewerken door op jouw profielpagina op het potlood in de rechterbovenhoek van je profielbanner te klikken.

Meldingen

Je kunt meldingen voor privéberichten, reacties, vermeldingen enzoverder in- en uitschakelen via je accountpagina:

  • Nieuwe privéberichten melden via e-mail: wanneer je deze optie aanvinkt zal je een e-mail ontvangen voor elk ontvangen privébericht.
  • Berichten naar mij: hier kan je per berichtactiviteit (bijvoorbeeld iemand die een bericht op je profiel plaatst of iemand die je vermeldde in een reactie) instellen of en hoe vaak je een melding wilt ontvangen via e-mail (geen, onmiddellijk, dagelijks of wekelijks).
  • Mijn inhoud: hier kan je per activiteit op de inhoud die jij hebt toegevoegd instellen of en hoe vaak je een melding wilt ontvangen via e-mail (geen, onmiddellijk, dagelijks of wekelijks).
  • Inhoud die ik volg: hier kan je per activiteit op de inhoud die je volgt instellen of en hoe vaak je een melding wilt ontvangen via e-mail (geen, onmiddellijk, dagelijks of wekelijks).

Privacy

Per gegevenscategorie op je profielpagina kan je instellen of deze informatie wordt weergegeven op jouw profiel. Wanneer de optie "Tonen op mijn profiel" is ingeschakeld, wordt deze informatie aan andere gebruikers weergegeven. Wanneer deze optie is uitgeschakeld, kunnen enkel beheerders van het webplatform de ingevulde gegevens zien.

We raden je aan bepaalde informatie, zoals adres en telefoonnummer, niet met andere gebruikers te delen.